Yoghurt bowl met granola
03 okt, 2024
Recepten
augustus 30, 2023
1323 Weergave(s)
Vandaag heb ik weer een heerlijk Russisch recept voor jullie klaar staan. Dit recept is voor ongeveer 4 á 5 personen. Wat mij betreft écht een gerecht om je vingers bij af te likken. Ik ga je vertellen wat je nodig hebt en hoe je dit heerlijke recept op tafel zet.
Stap 1: Schil de ui en hak deze fijn.
Stap 2: Verhit een pan en giet de olie erin. Bak de ui in 3 tot 4 minuten lichtbruin.
Stap 3: Voeg de tomatenpuree toe aan de ui.
Stap 4: Roer en bak het geheel nog 1 minuut door.
Stap 5: Snijd de sosiska en rookworst in reepjes.
Stap 6: Snijd het gekookte rundvlees in ongeveer dezelfde reepjes.
Stap 7: Snijd de komkommers in reepjes en verkruimel de bouillonblokjes
Stap 8: Giet het water in een ruime pan en breng dit aan de kook. Voeg de verpulverde bouillonblokjes toe aan het kokende water.
Stap 9: Voeg alle vleesproducten, de komkommers, de olijven en de gebakken ui met tomatenpuree toe.
Stap 10: Kook het geheel ongeveer 5 minuten lang en zet het vuur daarna uit.
Stap 11: Laat het nog 10-15 minuten trekken en het solyanka-vlees is klaar!
Stap 12: Hak het bosje dille fijn. Leg bij het serveren een kopje citroen in elk bord. Bestrooi het mengsel met een beetje zure room en fijngesneden dille. Smakelijk!
Mathijs Simons is dol op bakken, koken en heerlijk eten. Met haar Russische achtergrond deelt ze graag traditionele recepten.