Wraps met gegrilde groenten
14 mei, 2024
Recepten
november 8, 2023
713 Weergave(s)
Vandaag staat een van mijn favoriete recepten op de planning. Het is een recept dat ontzettend makkelijk te maken. Ik vertel je wat je nodig hebt en hoe je het maakt. Heerlijke brownies met biscuits en frambozen. Het recept is voor ongeveer 10 personen.
• 75 g theebiscuits
• 50 g ongezouten plantenmargarine
• 360 g Dr. Oetker bakmix vegan brownies choco
• 100 ml water
• 75 g verse frambozen
• handmixer
– Begin met het voorverwarmen van de oven op 180°C. Dit zorgt ervoor dat de oven op de juiste temperatuur is wanneer je klaar bent om je brownie te bakken.
– Neem de biscuits en verkruimel ze grof. Meng de margarine in een kom en klop het met een mixer gedurende 1 minuut totdat het zacht is.
– Voeg de cakemix uit het Dr. Oetker pak en het water toe aan de kom. Mix gedurende 2 minuten op de laagste stand en vervolgens nog 1 minuut op de hoogste stand. Hierdoor ontstaat een glad beslag.
– Voeg de verkruimelde biscuits toe aan het beslag, maar houd een beetje apart voor de bovenkant. Verdeel het mengsel gelijkmatig over de meegeleverde bakvorm van Dr. Oetker.
– Strooi de frambozen en de overgebleven verkruimelde biscuits gelijkmatig over het beslag en druk ze een beetje in.
– Bak de brownie in ongeveer 45 minuten in het midden van de oven totdat deze goudbruin en gaar is.
– Laat de brownie volledig afkoelen en snijd deze vervolgens in 10 smakelijke stukken om van te genieten.
Ksenija is dol op bakken, koken en heerlijk eten. Dit keer deelt ze het recept van haar favoriete brownies.