Wraps met gegrilde groenten
14 mei, 2024
Recepten
augustus 28, 2023
733 Weergave(s)
Een heerlijke koude soep voor de warme zomerdagen. Heerlijk als lunch, maar ook als avondeten. Mijn familie en ik zijn er dol op! Onderstaand gerecht is geschikt voor 2 personen. Je zet het gerecht in zo’n 20 tot 30 minuten op tafel.
Stap 1: Kook de eieren en spoel ze af onder de koude kraan.
Stap 2: Snijd ondertussen de bloemkoolroosjes in kleine stukjes. Kook de bloemkool in 12 minuten gaar.
Stap 3: Doe de bloemkool in een vergiet en spoel af onder de koude kraan, laat vervolgens afkoelen.
Stap 4: Klop in een kom het water met de crème fraîche, azijn en 1 theelepel zout.
Stap 5: Snijd de eieren en komkommers in kleine stukjes. Voeg alles toe aan het water met de crème fraîche in de kom, samen met de lente-ui en ham- of kipblokjes.
Stap 6: Laat de soep nog minstens een uur afkoelen in de koelkast.
Vervolgens is de soep klaar om te eten. Smakelijk!
Ksenija is dol op bakken, koken en heerlijk eten. Met haar Russische achtergrond deelt ze graag traditionele recepten.