Wraps met gegrilde groenten
14 mei, 2024
Recepten
juni 13, 2023
735 Weergave(s)
Dit is een heerlijke Russische salade, die ik voor mijn familie regelmatig op tafel zet. Er zit lekker veel groenten in en iedereen is er dol op! Het is heerlijk als lunch, avondmaaltijd of bijgerecht. Ik eet het zelf ook graag als tussendoortje. Qua voorbereiding ben ik meestal 30 minuten bezig. De kooktijd voor dit recept is 20 minuten en na de bereiding moet de salade nog 2 uurtjes in de koelkast staan. Ik vertel je graag wat je allemaal nodig hebt en hoe je dit heerlijke recept op tafel zet.
1: Breng een ruime pan water aan de kook. Voeg de wortelen, aardappelen en eieren toe en breng deze opnieuw aan de kook.
2: Zodra het water kookt kun je na 8 minuten de eieren uit de pan halen. Deze kun je laten schikken onder koud water.
3: Laat de aardappelen en wortels na het verwijderen van de eieren nog 10 minuten koken.
4: Na de 10 minuten haal je de pan van het vuur en laat je het geheel afkoelen.
5: Tijdens het afkoelen kun je de bologna, ui en augurken in blokjes snijden. Doe dit vervolgens allemaal in een ruime schaal.
6: Voeg hier ook de dille, mayonaise, zout, peper en erwten aan toe.
7: Pel de eieren en snijd deze in blokjes. Ook dit kun je toevoegen aan de schaal.
8: Meng alle ingrediënten door elkaar en zet het geheel in de koelkast. Na ongeveer 2 uur is de Russian Salad klaar om op tafel gezet te worden. Smakelijk!
Ksenija is dol op bakken, koken en heerlijk eten. Met haar Russische achtergrond deelt ze graag traditionele recepten.