Wraps met gegrilde groenten
14 mei, 2024
Recepten
augustus 28, 2023
839 Weergave(s)
Vandaag heb ik een heerlijk recept voor jullie klaarstaan. Je kunt dit gerecht zowel warm als koud serveren. Ideaal wanneer je het ’s avonds een gedeelte overhoudt en je dit de volgende middag als snelle hap mee wil nemen naar je werk. Althans, dat is wat ik regelmatig doe. En ik vind het heerlijk! Hieronder leg ik aan je uit wat je nodig hebt en hoe je het maakt.
Stap 1: Meng de crème fraîche, peper, zout en mosterd in een ruime kom.
Stap 2: Snijd de kipfilet in blokjes en meng deze met crème fraîche, peper, zout en mosterd. Laat dit een half uur tot uur staan zodat de kip goed gemarineerd is.
Stap 3: Snijd de ui fijn en bak deze even aan in een pan met de olie.
Stap 4: Maak de courgette schoon en rasp deze.
Stap 5: Meng de gemarineerde kip met de courgette en de ui in een ovenschaal.
Stap 6: Rasp de kaas en voeg dit toe aan de ovenschaal.
Stap 7: Klop het ei los en voeg hier wat zout en peper aan toe. Dit doe je vervolgens ook in de ovenschaal.
Stap 8: Meng het geheel door elkaar en zet voor 50 minuten in de oven op 190 graden.
Ksenija is dol op bakken, koken en heerlijk eten. Met haar Russische achtergrond deelt ze graag traditionele recepten.